Overgang fra børnehaven

I april inviterer skolen til lokalindskrivning, hvor barnet og dets forældre hilser på skolens ledelse og får en lille uformel snak om den kommende skolestart. Barnet tegner i den forbindelse en tegning, som gemmes til slutningen af 9. klasse, hvor den bliver overrakt ved dimissionen sammen med afgangsbeviset.

For de børn, hvor forældre og børnehaver vurderer, at skolen skal være opmærksomme på særlige hensyn omkring skolestart, afholdes der overleveringsmøder med deltagelse af forældre, skole, børnehave og evt. psykolog, talepædagog eller andre.

Den 1. maj starter børnene i Mini Raketten (se mere herom under fanen Mini Raketten).

Umiddelbart inden sommerferien inviterer skolebestyrelsen alle forældre til kommende 0. klassebørn til en workshop om de bl.a. gensidige forventninger og det gode forældresamarbejde.