MENU
Aula_close Layer 1

Skolemælk

Kære forældre

Skolemælk i det kommende skoleår?

Mælkemanden, som hidtil har været jeres leverandør, stopper sin forretning med udgangen af juni. Mejeriernes Skolemælksordning er derfor glade for at overtage opgaven med at levere skolemælk til dit barns skole.

Første levering er mandag den 12. august 2019. Ønsker du mælk fra denne dato, skal du bestille senest søndag den 4. august 2019.

Hos Skolemælk betaler du via abonnement og bestiller så skolemælken på https://www.skolemaelk.dk/, hvor du opretter dig som "ny kunde".

Modsat mælkemanden, hvor der skulle genbestilles sommer og vinter, skal du hos os, blot foretage én bestilling, som så automatisk fornyes 2 eller4 gange årligt, afhængig af hvilken abonnementstype, der vælges.

Hos os, kan du sætte mælken på pause, hvis dit barn holder ferie uden for skolernes ferier og skifte til en anden mælketype, hvis du har behov for det.

Vi har tilmelding fra uge til uge og har du spørgsmål om mælk og om vores ordning, kan du også finde svar på skolemælk.dk.

Endelig tilbyder vi, at skolen kan deltage i vores fællesskabs og sundhedsfremmende aktiviteter, bruge vores undervisningsmateriale og ansøge om vores skolemælkslegat. Læs mere på http://www.edutainmenthuset.dk

Med venlig hilsen

Mejeriernes Skolemælksordning